Продуктова категория
Свържете се с нас

PZT електронни керамични Co., Ltd

Добави: Mingyou сграда Baoan Шенжен град Гуангдонг Provice Китай

Мобилен: 0086 1868 0420 598

Имейл:Alice@piezoelement.com

Пиезо будилник за аларма

Пиезо будилник за аларма

Пиезо аларма Звънец как да идентифицирате положителната и отрицателната посока на зареждане на зумера? Обикновено се използва за произношение на зумер положителни или отрицателни не могат да бъдат разделени, ако искате да използвате сензора за зумер или положителни и отрицателни точки. Положителното е като цяло положително. Вие...

Products Specifications:

Пиезо будилник за аларма

Модел

LPB4216SW1003-TA-12-2.8-R

Номинално напрежение

12 VDC

Работно напрежение

3 ~ 20 VDC

Текущо потребление

≤12 mA

Тестово разстояние

30 см

SPL

≥100 dB @ 30 cm

Резонансна честота

2800 ± 500 Hz

тон

Непрекъснат звук

Работна температура

-20 ~ +70

Температура на съхранение

-30 ~ +80

тегло

12 g

Размер на кашона

58,5 × 33,5 × 34 cm

количество

1000 бр

Брутно тегло

15 кг

как да идентифицирате положителната и отрицателната посока на зареждане на зумера?

Обикновено се използва за произношение на зумер положителни или отрицателни не могат да бъдат разделени, ако искате да използвате сензора за зумер или положителни и отрицателни точки.

Положителното е като цяло положително. Можете да използвате мултицет на показалеца с механичен диск до 25V файл, левият палец и показалецът леко притискат зумерите от двете страни на дясната ръка, съдържащи две химикалки, червена писалка близо до сребърната повърхност на зумера, на бипкане Плоча от метална повърхност, а след това на ляво палеца и показалеца сила натиск, а след това се отпуснете, зумер на чипа ще има два противоположни полярност напрежение сигнал, така че показалеца отдясно на махалото - обратно до нула - на ляво - обратно до нула Около 0.1 ~ 0.15V. В този случай зумерът е положителният полюс.


Ако показалецът се люлее в реда на ляво - върнете на нула - вдясно - нулево гръб. В този случай зумерът е положителен и под.

В случай на същото налягане, колкото по-голяма е показанието на показалеца, толкова по-голяма е чувствителността на зумера.


Hot Tags: пиезо аларма зумер, производители, фирма, цена, за продажба