Продуктова категория
Свържете се с нас

PZT електронни керамични Co., Ltd

Добави: Mingyou сграда Baoan Шенжен град Гуангдонг Provice Китай

Мобилен: 0086 1868 0420 598

Имейл:Alice@piezoelement.com

Пиезоелектричен звуков пикап

Пиезоелектричен звуков пикап

Piezo Unimorph Преобразувател Disc Ние приемаме piezo unimorph преобразувател диск по поръчка Описание Пиезоелектрични керамични материали са електромеханични преобразуватели: Те могат да превърнат механична енергия в електрическа енергия и обратното. Пиезоелектрически керамични материали от нас се използват в сензори, ...

Products Specifications:

Пиезо Unimorph предавател диск

Приемаме диск с пиезо-неноморфен трансдюсер, персонализиран

图片42.png

описание

Пиезоелектричните керамични материали са електромеханични преобразуватели: Те могат да превърнат механичната енергия в електрическа енергия и обратното. Пиезоелектричният керамичен материал от нас се използва в сензори, задвижвания, запалване на газ и в силови преобразуватели за ултразвукови приложения с висока мощност.

Пиезоелектрична керамика Материалът се използва за преобразуване на механични параметри като налягане и ускорение в електрически параметри или обратно за преобразуване на електрически сигнали в механични движения или вибрации.

В сензорите те правят възможно преобразуването на силите, наляганията и ускоренията в електрически сигнали и в звукови и ултразвукови датчици за преобразуване на електрическото напрежение във вибрации или деформации.

Други продукти:

Пиезо захващащи задвижвания

图片43.png

图片44.png

图片45.png


Hot Tags: пиезоелектричен бинорф звуков пикап, производители, фирма, цена, за продажба