Продуктова категория
Свържете се с нас

PZT електронни керамични Co., Ltd

Добави: Mingyou сграда Baoan Шенжен град Гуангдонг Provice Китай

Мобилен: 0086 1868 0420 598

Имейл:Alice@piezoelement.com

Пиезо елемент

Пиезо елемент

Пиезо елемент на източника на звук елемента на пиезоелектричен зумер идва главно от пиезо елемент. Пиезоелектрически диафрагмата се състои от Пиезоелектрични керамични плоча, отпечатани с електроди от двете страни и метална плоча (месинг или неръждаема стомана и др.). Използването на лепила, пиезо...

Products Specifications:

Пиезо елемент

Източникът на пиезоелектричен зумер звуков елемент идва главно от пиезо елемент. Пиезоелектрически диафрагмата се състои от Пиезоелектрични керамични плоча, отпечатани с електроди от двете страни и метална плоча (месинг или неръждаема стомана и др.). Използването на лепила, пиезо елемент и свързване заедно на метал, това е, което често Знаехме като зумер.

8b13632762d0f7037b7f9dca0efa513d2797c5d3.jpg

Фигура 2 показва Пиезоелектрични вибрираща плоча осцилация система. Когато се прилага DC напрежение между два електрода на пиезоелектричен диафрагмата, механична деформация възниква поради пиезоелектричен ефект. За изкривена пиезо елементи деформацията на пиезо елемент се простира в посока на радиация.


Пиезо елемент е извита по посока показано във фиг. 2, буква а, и метална плоча, съединена пиезо елемент не се разширява. В контраст когато Пиезоелектрични елемент договори, Пиезоелектрични вибрираща плоча завои в посока, показана на фиг. 2 (б). Затова когато на Променливото напрежение е преминала през електродите, както е показано в Fig. 2 (c), огъване е показано на фигура 2 (a) и фиг. 2 б последователно се повтаря да генерират звуковите вълни във въздуха.


Buzzers в общи, народна аудио обхват е около 20Hz до 20kHz. Най-лесният хора да чуят са 2kHz до 4kHz. Следователно по-голямата част от Пиезоелектрични звукови компоненти в този диапазон от аудио.


Buzzers в общи, народна аудио обхват е около 20Hz до 20kHz. Най-лесният хора да чуят са 2kHz до 4kHz. Следователно по-голямата част от Пиезоелектрични звукови компоненти в този диапазон от аудио. Междувременно зумер резонансната честота (f0) също обикновено е избрана в същия диапазон. Както е показано на фигура 3, резонансната честота зависи от метода, използван за подпомагане на пиезо елемент. Ако пиезо елемент има същата форма, стойността му ще намали порядъка (a), (б) и (c).

d6ca7bcb0a46f21f418e5445f0246b600c33ae6a.jpg

По принцип, пиезо елемент е инсталиран в резонанс камера да генерира високо звуково налягане (виж фиг. 4). С помощта на уравнение (1) (уравнение на Хелмхолц), може да се изчисли резонансна честота (fcav) на резонанс камера на фигура 4. Тъй като Пиезоелектрични вибрираща плоча и резонанс камера имат подходящи резонансни честоти (f0) и (fcav) съответно, може да се контролира позицията на двете


Увеличаване на звуковото налягане в конкретна честота и получаване на определен трафик.

Пиезо елемент персонализирани

Добре дошли запитвания можете да ни изпратите, ние можем да обичай различни пиезо елемент според вашите изисквания.

Самостоятелно шофиране и външни пиезо елемент.

蜂鸣片.jpg

Hot Tags: пиезо елемент, производители, фирма, цената за продажба